Intership Jachtbouw en verhuur

Verhuur voorwaarden

 

1.      Het schip mag alleen verlaten worden bij terugkomst in onze haven met onze goedkeuring. Het schip verlaten wil zeggen dat u, het schip alleen achter laat met de bedoeling om niet meer terug te komen. U mag dus wel het schip verlaten voor boodschappen, eetentjes, enzovoorts.

2.      In geval van een storing aan het schip dient u ons telefonisch op de hoogte te stellen, wij zullen u indien mogelijk telefonisch helpen, of wij sturen een monteur.

3.      U mag alleen aanmeren op plaatsen die met de auto bereikbaar zijn, dit is ondermeer voor uw eigen veiligheid.

4.      Het anker, hetwelk aanboord is, mag niet gebruikt worden. Het anker mag alleen in geval van nood worden gebruikt.

5.      In geval van schade aan de boot, die door u of door derden zijn ontstaan, dient u ons hiervan op de hoogte te stellen en moet u de gegevens van de eigenaar of huurder van het andere schip noteren, datum, tijd en plaats indien het schip is beschadigd door derden.

6.      Schade dat door u is veroorzaakt aan een ander schip dan het gehuurde schip dient u ons onmiddellijk te melden en moet u de gegevens van de eigenaar of huurder van het andere schip noteren, datum, tijd en plaats.

7.      Wanneer er achteraf schade aan de door u gehuurde boot geconstateerd wordt, zult u hiervoor aansprakelijk gesteld worden.

8.      Wanneer u om wat voor reden dan ook besluit om uw vakantie te staken, moet de boot terug gebracht worden in onze haven, en dient u ons hiervan op de hoogte te stellen.

9.      Als u de aanbetaling van de huur van het schip aan ons heeft betaald, accepteert u het schip, kunt u deze niet meer annuleren.

10.  U dient zelf voor een annuleringsverzekering te zorgen indien gewenst.

11.  Bij vroegtijdig afbreken of annulering van uw vakantie, krijgt u in geen enkel geval de huursom terug, of in geval van punt 10. Zult u dit moeten regelen met uw verzekering.

12.  Bij terugkomst wordt de boot afgetankt, de verbruikte diesel olie wordt in rekening gebracht.

13.  Wanneer er een monteur naar u gestuurd wordt, zijn er voor u geen kosten, mits de reden gegrond is. Wanneer achteraf blijkt dat er een fout door u is gemaakt of een storing is veroorzaakt door uw toedoen dient u de kosten van de monteur te betalen.

14.  Bij vermissing of schade aan goederen hetwelk aan boord zijn bij de aanvang van de vaart zullen moeten worden vergoed.

15.  Het is niet toegestaan om op de rivieren, het IJsselmeer en op zee met onze huurboten te varen.

16.  Voor lichamelijk letsel, in welke vorm dan ook, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.

17.  Het is niet toegestaan om aan boord te roken.

18.  De minimale leeftijd om een boot bij ons te huren is 21 jaar.

19.  U komt de boot niet afhalen voor de op uw boekingsbevestiging/factuur genoemde tijd.

20.  U levert de boot weer op tijd bij ons in. De tijd staat op uw bevestiging/factuur.

21.  De afvaarttijd is tussen 14:00 uur en 18:00 uur, de tijd dat u de boot kunt afnemen kan dus uiterlijk 18:00 uur zijn, of op een later tijdstip na overleg. U kunt dus geen bezwaar maken op eventuele uitzonderingen dat u de boot pas om 18:00 uur van ons kunt afnemen.

22.  U gaat akkoord met onze verhuur voorwaarden, als u bij ons een boeking doet.


Voor prijzen kijkt u op onze prijslijst

Is de boot nog vrij? Mail of bel ons, en u weet het gelijk!

Klik hier voor ons online boekingsformulier.

Home

 

Laatste update: 7 januari 2015

 
Intership Europe b.v. 2015 - Niets van deze website mag worden gekopieerd of gebruikt worden zonder toestemming van Intership Europe b.v.
 

Sitemap

 

Home